Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

PÁTRÁNÍ: Policie už týden pítrá po mladíkovi, mohl se stát obětí trestného činu

Policisté stále pátrají po dvaadvacetiletém muži z Kunratic u Cvikova. Daniel Bočák, kterého vidíte na fotografii, odešel ze svého domova v noci z neděle na pondělí, tedy před týdnem. Od té doby po něm není ani vidu ani slechu. Policisté proto po mladém muži začali pátrat a obrací se na veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání.

„Zatím byly provedeny prověrky ve zdravotnických zařízeních a také kontroly v restauracích a barech. V rámci pátrání po pohřešovaném mladíkovi byl jeho poslední výskyt zjištěn v baru Koruna na sídlišti Sever v České Lípě, a to kolem půlnoci z pondělí na úterý,“ dodala mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Jeho odchodu z domova předcházela potyčka s jeho známým, ke které došlo v sobotu 17. září ve večerních hodinách. Při této fyzické potyčce pohřešovaný utrpěl přesně nespecifikované zranění v obličeji a v souvislosti s tím by mohl mít i zdravotní problémy. „Z tohoto důvodu policisté v rámci pátrání provedli opakované prověrky ve zdravotnických zařízeních. To, že by byl v některém zdravotnickém zařízení ošetřen či dokonce hospitalizován, se zatím nepotvrdilo. Je však možné, že vyhledal případné ošetření mimo zdravotnická zařízení či někoho požádal o pomoc,“ doplnila mluvčí.

Daniel Bočák je vysoký 170 až 180 centimetrů a vzhledem se může jevit mladší. Má střední postavu, hnědočerné rovné vlasy a vousy střižené do strniště.

„Jakékoliv poznatky k výskytu či pohybu pohřešovaného sdělte osobně policistům na kterékoliv služebně nebo telefonicky na bezplatnou linku 158, případně přímo policistům na Obvodní oddělení ve Cvikově 974 471 600,“ uzavřela mluvčí policie.

Foto Dominik Svoboda, Policie ČR

Štítky policie, zdravotnické zařízení, Kunratice u Cvikova, Česká Lípa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

PÁTRÁNÍ: Policie už týden pítrá po mladíkovi, mohl se stát obětí trestného činu  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.