Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Policisté zachraňovali poblíž bazénu muže, který si chtěl vzít život

Jen díky rychlému zásahu policistů a záchranářů se podařilo v pátek nad ránem zachránit život dvaačtyřicetiletého muže. Ten si chtěl vzít v Ruské ulici poblíž libereckého bazénu život tak, že se uvázal k zábradlí a snažil se oběsit. To se mu téměř povedlo. Při příjezdu první hlídky policie byl už v bezvědomí, díky dlouhé resuscitaci se mu ale podařilo zachránit život.

Náhodný kolemjdoucí přivolal na místo policisty v pátek ve tři čtvrtě na dvě ráno. „Jako první se dostala na místo hlídka policistů z oddělení hlídkové služby. Ta byla na místě do dvou minut po oznámení,“ řekla mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.  

Po příjezdu na místo u muže, který byl již v bezvědomí, okamžitě zahájili resuscitaci a přivolali záchrannou službu. „V resuscitaci se průběžně členové hlídky střídali,“ dodala mluvčí.

V ten moment už byla na místě další hlídka a policejní psovod. „Do příjezdu vozidla rychlé zdravotnické služby se hlídky střídaly v nepřerušované resuscitaci, kterou následně po příjezdu na místo od policistů převzali členové rychlé záchranné služby. Těm se podařilo zajistit u muže základní životní funkce a muže převezli do Krajské nemocnice Liberec, kde byl následně hospitalizován,“ uzavřela mluvčí.

Život dvaačtyřicetiletého muže se sice podařilo zachránit, kriminalisté nyní zjišťují, co ho k tak zoufalému činu vedlo.

Foto Dominik Svoboda

Štítky Krajská nemocnice Liberec, bazén

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté zachraňovali poblíž bazénu muže, který si chtěl vzít život  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.