Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Hyenismus, který se nevidí. Seniorku kdosi okradl o kabelku poté, co omdlela

Neuvěřitelný hyenismus teď šetří liberečtí policisté. Minulý čtvrtek kdosi okradl seniorku o kabelku v Jizerské ulici v Liberci. Ženu zloděj obral o věci v moment, kdy ležela na zemi poté, co omdlela při cestě za kamarádkou. Po neznámém zloději nyní párají policisté.

Ženu kdosi okradl ve večerních hodinách. Seniorce se udělalo špatně už v ulici Husova, kudy procházela. Omdlela však až opodál v Jizerské ulici, zhruba deset minut před devátou hodinou večerní.

Seniorka měla namířeno do restaurace "Březová Alej", kde měla mít sraz se svojí kamarádkou. Do restaurace však již nedošla, protože se jí po cestě udělalo nevolno a omdlela. "Žena již měla restauraci na dohled a nevolno se jí udělalo na ulici Husova, když šla ve směru od centra města,“ dodala mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová. Seniorka se probrala až v sanitce. Pomoc jí přivolala náhodná kolemjdoucí. 

Ve chvíli, kdy po ní lékaři požadovali doklady, zjistila, že nemá svoji kabelku. Kabelka se nenacházela ani na místě, ani v jeho blízkém okolí. V kabelce měla žena doklady, hotovost, klíče od domu, platební kartu a také dioptrické brýle. 

Policie proto pátrá po neznámém zloději, který mohl od restaurace odcházet s koženou kabelkou tmavě modré barvy obdélníkového tvaru a s uchem. Jakékoliv informace můžete sdělit policistům na lince 158. V případě dopadení hrozí pachateli až dvouletý trest odnětí svobody. 

Foto Dominik Svoboda

Štítky kabelka, restaurace, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hyenismus, který se nevidí. Seniorku kdosi okradl o kabelku poté, co omdlela  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.