Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Zloděj rozebral Octavii zaparkovanou před domem, škoda je 150 tisíc korun

Za tenhle výkon by se nemusel stydět ani mechanik závodního týmu. Během sobotní noci totiž kdosi rozebral zaparkovanou Octavii v Gagarinově ulici v Liberci tak, že se majiteli možná více vyplatí koupit nové auto. Škoda je totiž 150 tisíc korun. Po neznámém zloději nyní pátrají policisté. Zároveň se obrací s žádostí o pomoc na možné svědky.

„V tuto chvíli se obracíme s žádostí o spolupráci na veřejnost. V případě, že by si někdo všiml v inkriminovanou dobu to je od 20:00 dne 8. října do 08:30 dne 9. října 2016 pohybu osob u vozidla Škoda Octavia  zaparkovaného v prostoru řadových garáží  před vchodem panelového domu v ulici Gagarinova, prosím kotaktujte policisty prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158 nebo na kterékoliv policejní služebně,“ požádala mluvčí policie Vladimíra Štýtrová.

Zloděj napáchal škodu za 150 tisíc korun. V ulici si tu noc vyhlédl Octavii, do kterého se dostal po rozbití oken obou předních dveří. „V interiéru vozidla následně demontoval a odcizil spínání předních světel, řadicí páku potaženou kůží, dále autonavigaci a spínací skříňku vozidla. Poté si otevřel přední kapotu, kterou také demontoval a odnesl si ji také včetně předních světel. Z místa motoru odmontoval autobaterii a další komponenty motoru,“ dodala mluvčí. Zloděj svou neopatrností rozbil také přední okno.

Případem se nyní zabývají policisté, kteří po pachateli i odcizených dílech nyní pátrají. V případě dopadení hrozí pachateli vzhledem ke způsobené větší škodě až pětiletý trest odnětí svobody. 

Foto Dominik Svoboda

Štítky Škoda Octavia, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj rozebral Octavii zaparkovanou před domem, škoda je 150 tisíc korun  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.