Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

U Jeřmanic shořel renault. Škoda přesahuje 100 tisíc korun

Omezení při výměnách svodidel teď navíc umocnil požár renaultu. K tomu došlo nedaleko Jeřmanic přibližně na třicátém kilometru silnice 35 ve směru z Turnova na Liberec ve čtvrtek kolem půl čtvrté. Projet sice šlo se zvýšenou opatrností, ale auta se v místě štosovala a ve směru na Liberec se vytvořila pořádná kolona.

Renault Megane nesignalizoval žádnou poruchu, přesto řidič náhle uviděl kouř a plameny vycházející pod kapotou. Muž zastavil a pokoušel se požár uhasit několika práškovými hasicími přístroji, které mu dali okolo jedoucí řidiči kamionů. Požár se však rychle rozšířil z motorového prostoru i do interiéru vozidla.

"Zcela zlikvidovat požár museli až přivolaní hasiči. Uživatelem odhadnutá škoda je 125 tisíc korun. Příčina požáru je v šetření, hasičští vyšetřovatelé pracují s verzí technické závady buď na palivové soustavě nebo na výfukovém potrubí," dodala mluvčí hasičů Zdenka Štrauchová

Ještě během čtvrtečního večera se na redakci obrátila posádka vozu, která by ráda našla tři řidiče kamionů, kteří pomohli s hašením. "Hledáme tři kamioňáky z Liberce, kteří nám dnes pomáhali hasit," napsal do redakce Jan Šitina. Kontaktovat redakci můžou na mailu redakce@libereckadrbna.cz.

Požár se naštěstí obešel bez újmy na zdraví. 

Autoři | Foto HZSLK

Štítky Jeřmanice, Renault, Liberec, požár, Turnov, Renault Mégane

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U Jeřmanic shořel renault. Škoda přesahuje 100 tisíc korun  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.