Počasí dnes6 °C, zítra11 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Policie hledá řidičku, která u bazénu srazila chodkyni. Od nehody odjela před příjezdem policie

Liberečtí policisté pátrají po neznámé řidičce Mercedesu, která 3. října po osmé hodině ranní srazila na přechodu před libereckým bazénem přecházející seniorku. Žena jí poskytla první pomoc, počkala na příjezd záchranné služby a z místa nehody odjela, aniž by čekala na příjezd policie. Ta nyní hledá řidičku Mercedesu.

 „Dopravní policisté nyní hledají případné svědky události, kteří by mohli informacemi přispět k objektivnímu posouzení nehodového děje. Svědci mohou policisty kontaktovat prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158 nebo přímo na Dopravním inspektorátu policie Liberec číslech 974 466 570 nebo 974 466 251,“ dodala mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

K nehodě mělo dojít v moment, kdy řidička Mercedesu vyjížděla z parkoviště v Budyšínské ulici. V ten moment ale nedala přednost devětašedesátileté ženě na přechodu pro chodce a přední částí auta do ní narazila. Starší žena upadla na zem a utrpěla naštěstí pouze lehké zranění.

„Zraněnou chodkyni převezlo vozidlo záchranné služby na ošetření do Krajské nemocnice Liberec, odkud byla následně propuštěna do domácího léčení,“ doplnila mluvčí policie. Jestli byla řidička v době nehody pod vlivem alkoholu nemohou policisté vyloučit. 

Foto Dominik Svoboda

Štítky policie, Mercedes-Benz, havárie, Liberec, Krajská nemocnice Liberec, bazén

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Martin Nejedlo

Ženský nepatřej za volant!!!!

Úterý, 25. října 2016, 16:19Odpovědět

Policie hledá řidičku, která u bazénu srazila chodkyni. Od nehody odjela před příjezdem policie  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.