Počasí dnes6 °C, zítra11 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Houbaření vyšlo seniora pěkně draze, zloděj mu z auta ukradl věci za více než 80 tisíc korun

Houbaření v příhraničí se pořádně prodražilo osmaosmdesátiletému Němci, který předevčírem vyrazil do lesů poblíž Nové Huti. Svůj Mercedes kolem jedenácté hodiny ranní nechal zaparkovaný na cestě do saského Löbau. Když se po dvou hodinách vrátil, nestačil se divit. Neznámý zloděj mu z auta ukradl věci v hodnotě 82 tisíc korun.

Zloděj se do auta dostal po vypáčení zámku dveří u řidiče. V Mercedesu demontoval některé součásti, které si odnesl s sebou. „Konkrétně jde o airbag z volantu a o autobaterii. Kromě toho posádku auta připravil i o cestovní tašku, sportovní oblečení, trekové hole, 270 euro, tisíc českých korun, ale také o elektronickou zdravotní pomůcku pro pacienty s onemocněním dýchacích cest, které využívá syn oznamovatele a má ho propůjčený od zdravotní pojišťovny,“ shrnula mluvčí policie Ivana Baláková.

Zloděj ukradl z auta věci v hodnotě 82 200 korun. Pokud se ho policistům podaří dopadnout, může ho soud poslat až na pět let do vězení.

Foto pixabay.com

Štítky Mercedes-Benz, Löbau, Nová Huť

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Houbaření vyšlo seniora pěkně draze, zloděj mu z auta ukradl věci za více než 80 tisíc korun  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.