Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Opilec zaměstnal liberecké strážníky hned třikrát během jediného dne

Hned třikrát během jediného dne zaměstnal liberecké strážníky opilý problémový muž. První kontakt s ním proběhl v pondělí ráno ve Frýdlantu, kde opilec upadl na zem, a způsobil si zranění hlavy. Do nemocnice ho převezla záchranná služba, nejspíš teprve tam ale začal působit alkohol v jeho krvi.

„Strážníci nejprve asistovali u jeho lékařského ošetření ve Frýdlantu a pacient byl poté převezen do Krajské nemocnice Liberec. Zde agresivním chováním narušoval průběh rentgenového vyšetření a následoval opět výjezd hlídky strážníků,“ řekla mluvčí strážníků Daniela Bušková.

Muž se zklidnil pouze na chvíli a městští policisté byli zakrátko do nemocnice povoláni znovu. „Pacient byl poté umístěn na protialkoholní záchytnou stanici,“ dodala mluvčí.

Liberečtí strážníci slouží ve Frýdlantu od dubna 2012. Stalo se tak na základě veřejnoprávní smlouvy mezi Městem Frýdlant a Statutárním městem Liberec, která byla pro úspěšnost dvakrát prodloužena. Strážníci v dvoučlenné hlídce slouží 24 hodin denně, 365 dní v roce.

Foto Bezedný Frank

Štítky Frýdlant, Krajská nemocnice Liberec, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilec zaměstnal liberecké strážníky hned třikrát během jediného dne  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.