Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Agresivní teenager poslal jednou ranou pěstí mladíka do nemocnice

Ošklivým zraněním skončila sobotní zábava pro dvacetiletého mladíka. Kolem třiadvacáté hodiny museli před diskotékou Luxor v České Lípě zasahovat nejen policisté, ale také zdravotníci zdravotnické záchranné služby. Ti odtud převáželi do liberecké nemocnice se zlomeninou dolní čelisti mladíka, kterého takto vážně zranil o čtyři roky mladší teenager.

„Ten se nejprve dostal do konfliktu s několika slečnami,  a když se jich zastal dvacetiletý gentleman, začali se spolu prát a mladší tomu staršímu jedinou ranou pěstí zlomil čelist,“ dodala mluvčí policie Ivana Baláková.

O tom, že pěstní souboje bývají velmi nebezpečné,  svědčí i jiná kauza z Českolipska, kterou  v minulém týdnu projednával krajský soud a při níž útočník jedinou ranou pěstí přivodil svému sokovi smrtelné zranění.

Případem z uplynulého víkendu se nyní zabývají policisté obvodního oddělení policie v České Lípě. „Ti už ve věci zahájili úkony trestního řízení pro přečiny ublížení na zdraví a výtržnictví,“ uzavřela Baláková.

Foto Dominik Svoboda

Štítky Česká Lípa, Krajská nemocnice Liberec, okres Česká Lípa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Agresivní teenager poslal jednou ranou pěstí mladíka do nemocnice  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.