Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Smutný konec pátrání po pohřešovaném muži. Jeho tělo našli policisté v Rynolticích

Smutný konec mělo pátrání po mladíkovi z Liberecka, do kterého se minulou středu zapojilo zhruba 40 policistů, hasičů a členů horské služby. Po muži pátrali od středy 2. listopadu, kdy bylo nalezeno jeho auto. Pátrací akce v okolí Rynoltic, ale ve čtvrtek nad ránem přinesla smutnou zprávu. Mladík byl nalezen mrtvý.

„Tělo muže bylo nalezeno brzy ráno v katastru obce Rynoltice. Příčina smrti je nyní předmětem šetření. Z toho důvodu byla nařízena soudní pitva,“ řekla mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová. Ta nevyloučila násilnou smrt ani sebevraždu. „Bližší informace s ohledem na rodinu muže nebudeme sdělovat,“ dodala.

Na žádost policie vyslalo ve středu v noci operační a informační středisko sedm jednotek hasičů k pátrací akci po pohřešované osobě mezi Polesím a Horním Sedlem. V rámci pátrací akce byli povoláni i dva psovodi hasičského záchranného sboru, psovod dobrovolných hasičů z Hejnic a Horská služba Jizerských hor. 

Vytypovaný prostor byl rozdělen na dva úseky. V prvním byla vytvořena rojnice na 40 hasičů a policistů. Do druhé byli zapojeni psovodi se svými svěřenci. Po necelé hodině byla v lese rojnicí nalezena pohřešovaná osoba.

Foto Dominik Svoboda

Štítky Rynoltice, Liberecký kraj, Hasičský záchranný sbor, Polesí, Horní Sedlo, Hejnice, Jizerské hory

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Smutný konec pátrání po pohřešovaném muži. Jeho tělo našli policisté v Rynolticích  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.