Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Agresor brutálně napadl hosta baru. Po jeho totožnosti pátrají policisté

Policisté pátrají po útočníkovi, který 5. listopadu kolem půlnoci v restauraci Bar Nebar v Palackého ulici v Turnově vážně zranil sedmnáctiletého mladíka. Ten se sem přišel pobavit se svým kamarádem a kamarádkou.

„Když s nimi seděl u stolu, objevil se u nich neznámý agresor a začal fackovat kamaráda mladého muže s tím, že se mu měl údajně posmívat. Napadený byl v šoku a  nezmohl se na žádnou obranu. Oznamovatel se ho proto zastal, ovšem tím tak strhnul veškerou pozornost útočníka na sebe,“ řekla mluvčí policie Ivana Baláková.

Agresor ho opakovaně udeřil pěstí do obličeje a způsobil mu tím dvojnásobnou zlomeninu spodní čelisti. Mladík má nyní zdrátovanou čelist, nemůže mluvit a potravu dokáže přijímat jen v tekuté nebo kašovité formě. Podle lékařů bude jeho léčba trvat týdny. 

„Policisté se touto cestou obracejí na případné svědky události se žádostí o pomoc s objasněním průběhu celého incidentu i dopadením útočníka,“ dodala Baláková. Informace přijme tísňová linka 158, každá služebna policie nebo přímo policisté obvodního oddělení policie v Turnově.

Foto

Štítky Turnov, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Agresor brutálně napadl hosta baru. Po jeho totožnosti pátrají policisté  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.