Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Smutný konec pátrání po pohřešovaném muži. Policie našla tělo poblíž jeho domova

Smutný konec má pátrání po čtyřiašedesátiletém muži z Machnína, po kterém pátrali policisté společně s dalšími složkami po celém Liberecku. Tělo muže našli policisté v pondělí dopoledne poblíž jeho domova. Příčina smrti zůstává v šetření.

Muž odešel z domova v neděli kolem osmé hodiny ráno, nikomu nesdělil, kam jde a kdy se vrátí. Do pátrání se zapojil každý, kdo mohl. Rodina totiž uvedla policistům, že muž trpí silným diabetem a aplikuje si inzulín. S sebou si ale nevzal žádné léky a doma zanechal i mobilní telefon.

PSALI JSME: Už druhý den je nezvěstný silný diabetik, který odešel z domova bez léků 

Pátrání po muži nejprve zahájili příbuzní a když byli neúspěšní, obrátili se kolem druhé hodiny odpoledne na policisty. Ti prověřovali nemocnice a místa, k nimž měl hledaný nějaký vztah. Pátrání tak probíhalo nejen v Machníně, ale také na různých místech Liberecka.

„Rovněž byla zrealizována pátrací akce, do které byli kromě policistů zapojeni i členové horské služby či vrtulník Letecké služby PČR. Z důvodu špatné viditelnosti musela být akce v noci přerušena,“ řekla mluvčí policie Vlasta Suchánková.  

Dnes pátrací akce pokračovala. Účastnilo se jí několik desítek policistů, horská služba, dobrovolní hasiči a psovodi z Hejnic. Do pátrací akce se měl zapojit vrtulník policie. Tělo bez známek života se ale podařilo objevit už po hodině pátrání. Lékař mohl pouze konstatovat smrt.

Foto Jaroslav Appeltauer

Štítky domov, policie, Liberecký kraj, Liberec XXXIII-Machnín, Letecká služba Policie ČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Marika Magnusova

:-(

Pondělí, 28. listopadu 2016, 12:23Odpovědět

Smutný konec pátrání po pohřešovaném muži. Policie našla tělo poblíž jeho domova  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.