Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

V Liberci kdosi očesává dodávky. Během víkendu napáchal škodu za bezmála 50 tisíc korun

Hned dva majitele dodávek čekalo o uplynulém víkendu nepříjemné překvapení. Obě auta zaparkovaná ve Vesci jim kdosi obral o kola. Škoda je předběžně vyčíslena na skoro 50 tisíc korun. Po zloději nebo zlodějích nyní pátrají policisté z obvodního oddělení ve Vesci. V obou případech hrozí pachateli až dva roky za mřížemi.

V prvním případě neznámý zloděj ukradl v ulici Jeřmanická v Liberci poblíž jednoho z panelových domů čtyři plechové disky z dodávky Renault Trafic. Celková hodnota kol je 20 tisíc korun. „Jedná se o šestnáctipalcová kola se zimními pneumatikami Barum,“ řekla mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Druhé krádeže se pachatel dopustil jen o pár ulic dále a to v ulici Cihlářská v Liberci. Tentokrát si polepšil o kola z vozu Ford Tranzit, ze kterého ukradl tři plechové disky i se zimními pneumatikami Continental. „Při tomto si počínal velice nezkušeně až nešikovně, protože se mu podařilo vozidlo přitom poškodit,“ dodala mluvčí. Škoda na autě i s ukradenými koly je 25 tisíc korun. 

Foto Dominik Svoboda

Štítky Liberec, Continental Barum, Ford Motor Company, Continental AG, Renault Trafic

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Liberci kdosi očesává dodávky. Během víkendu napáchal škodu za bezmála 50 tisíc korun  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.