Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Horor v centru Liberce: Ženu vylekala podivná postava

Velmi nepříjemný zážitek čekal naší čtenářku Lucku v úterý po půlnoci v uličce u Valdštejnských domků, kudy si chtěla zkrátit cestu domů z vánočního večírku. Tam ji ale údajně k smrti vyděsila podivná menší postava. Přestože byla hodně vyděšená, postavu stihla vyfotit. Když ji ale chtěla prozkoumat zblízka, věc se prý pohnula! Lucka na nic nečekala a z místa utekla.

"Když jsem do uličky vkročila a poprvé zavadila o tu věc očima, příšerně jsem se vylekala, úplně jsem ztuhla a jen civěla a paralyzovaná čekala, vůbec nevím, kolik uběhlo času. Po chvíli jsem si začala říkat, že je to možná nějaký vtip, ale ta postava byla hubená, hrozně lehce oblečená a venku foukal velmi nepříjemný ledový vzduch,“ popsala svou zkušenost Drbně.

Samozřejmě si myslela, že je to jen figurína, nejprve se proto prý rozhodla věc vyfotit. „Jedna fotka se mi povedla, jenže když jsem chtěla pořídit ješte jednu lepší fotografii a udělala krok blíže, zdálo se mi, že se to pohnulo směrem ke mně! Okamžitě jsem začala utíkat, aniž bych se ohlížela,“ vypráví.

Lucka se pak podle svých slov vrátila do hospody a začala burcovat kolegu z práce, aby se tam šel s ní podívat. Nejprve se stala terčem vtípků kolegů, přesvědčila je až fotka v mobilu. „Nakonec se k nám přidali ještě dva lidé. Když jsme tam však dorazili, nic zvláštního už tam nebylo. Kdybych si vše nevyfotila, byla bych teď pro celou práci za blázna. Jedno vím však jistě, tou uličkou už v životě nepůjdu,“ dodala Lucka.

Autoři

Štítky Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Horor v centru Liberce: Ženu vylekala podivná postava  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.