Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Cyklista srazil dvouletou dívku, od nehody ujel. Teď ho hledá policie

Jak velká lhostejnost může být v některých jedincích, o tom se před nedávnem přesvědčila rodina ze Semilska. Když se čtyřčlenná skupinka vydala na procházku po obci Olešnice, zatím neznámý cyklista srazil dvouletou dívku, která šla ve skupince se svými prarodiči a sestrou. Neuvěřitelný je fakt, že cyklistu nezajímalo, zda dívku nezranil a z místa ihned ujel.

K nehodě došlo 26. listopadu kolem 17:15. Přesto, že v tento čas už je tma, cyklista jel podle výpovědí svědků neosvětlený a bez reflexních prvků. „Pravděpodobně se jednalo o horské kolo, on sám měl na sobě tmavé oblečení. Nehoda se stala za snížené viditelnosti a ani chodci, pohybující se mimo obec po silnici, neměli na sobě žádné reflexní prvky, kterými by na sebe upozornili,“ dodala mluvčí policie Ivana Baláková.

Zraněná holčička začala hned po nehodě plakat a z nosu jí tekla krev. Mimo to měla také podlitinu na hlavě. Rodina ji proto odvezla do nemocnice, kde ji lékaři hospitalizovali.

Policisté teď proto pátrají nejen po samotném cyklistovi, ale také po svědcích, kteří mohli cyklistu v inkriminovaný čas v obcí zahlédnout. Jakékoliv poznatky můžou sdělit policistům na lince 158.

Foto Dominik Svoboda

Štítky cyklista, havárie, okres Semily, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cyklista srazil dvouletou dívku, od nehody ujel. Teď ho hledá policie  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.