Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Kriminalisté vyšetřují další vraždu. Podezřelým má být zeť mrtvé ženy

Policisté od sobotního večera vyšetřují další vraždu v Libereckém kraji. Podle informací televize Nova se měla stát obětí násilného trestného činu starší žena z obce Kravaře na Českolipsku. Z vraždy je podle informací televize podezřelý její zeť. Případem se teď zabývá policie, která na místě tragické události o víkendu zajišťovala důkazy.

„Policie nyní objasňuje úmrtí, ke kterému došlo na Českolipsku. Vzhledem k tomu, že se jedná o čerstvý případ, nebudeme uvádět žádné detaily,“ řekla mluvčí policie Ivana Baláková.

Podle informací televize Nova v domě bydlela zavražděná žena se svou dcerou a jejím druhem. Podle sousedů nebyly v rodině hádky něčím neobvyklým. S rodinou ale nikdo ze sousedů neměl potíže.   

Pokud by skutečně vyšetřování ukázalo, že se jednalo o vraždu, šlo by o čtvrtý takový případ během letošního roku v Libereckém kraji. Poslední vraždu kriminalisté vyšetřují od 20. listopadu, kdy našli poblíž Kvítkova na Českolipsku mrtvou šestadvacetiletou ženu a jednapadesátiletého muže. Podle Krimi zpráv TV Prima by se mohlo jednat o vraždu, kdy bývalý přítel ženy neunesl odchod své partnerky. Podle spekulací televize byla žena nalezena uškrcená v autě, muž měl být oběšený na nedalekém stromě. Vše je ale jen spekulací místních. 

Foto TV Nova

Štítky vražda, televize, policie, okres Česká Lípa, Liberecký kraj, TV Nova, Kravaře, Kvítkov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kriminalisté vyšetřují další vraždu. Podezřelým má být zeť mrtvé ženy  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.