Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Podivná nehoda v libereckém tunelu. Řidič z místa utekl, u auta nechal opilého spolujezdce

Podivná nehoda, nad kterou se stále vznáší několik otazníků, zůstává nevyřešena na stole dopravních policistů. Došlo k ní 9. prosince po půl deváté večer, kdy libereckým tunelem ve směru na Děčín projížděla Felicie. Právě její řidič nezvládl řízení, v tunelu havaroval a z místa utekl. U nabouraného auta zůstal jen jeho opilý spolujezdec. Po neznámém řidiči policisté pátrají a obrací se na svědky události.

„V tuto chvíli se obracíme na případné svědky nehody, aby se policistům přihlásili buď prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158 nebo přímo nad dopravní inspektorát na číslech 974 466 577 nebo 974 466 251. Informacemi k nehodě tak mohou přispět k jejímu objektivnímu posouzení,“ požádala mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Jak k nehodě došlo, zatím není příliš jasné. Řidič z dosud nezjištěných příčin vyjel vpravo, kde pravým bokem vozidla dřel o betonovou zeď tunelu. Poté  z místa dopravní nehody utekl. Na místě zůstal pouze spolucestující, který neutrpěl žádné zranění. „Policisté u něj provedli orientační dechovou zkoušku na alkohol, která byla pozitivní s naměřenými hodnotami více jak 2 promile. To, zda byl pod vlivem alkoholu či jiných návykových látek, či zda neutrpěl zranění i samotný řidič, policisté nemohli zjistit,“ dodala mluvčí. Možná právě alkohol byl důvodem, proč z místa utekl.

Škoda, která vznikla na autě, je zhruba 10 tisíc korun.

Foto Policie ČR

Štítky tunel, havárie, Děčín, Škoda Felicia, alkohol

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Podivná nehoda v libereckém tunelu. Řidič z místa utekl, u auta nechal opilého spolujezdce  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.