Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Mladá dívka chtěla ukončit život skokem z mostu, zachránila ji všímavost řidičů a rychlý zásah policie

V první řadě všímavost řidičů projíždějících po hlavním tahu mezi Libercem a Turnovem zachránila dnes po poledni život jednadvacetileté dívky. Ta se kvůli rozchodu rozhodla k zoufalému činu, když přelezla zábradlí nadjezdu v Hodkovicích nad Mohelkou a chtěla skočit pod kola projíždějících aut. Její podezřelé chování ale upoutalo pozornost řidičů, kteří přivolali policisty.

„Neprodleně po přijetí prvního oznámení předal operační důstojník policie tuto zprávu všem hlídkám, a ty ihned vyrazily na místo. Jako první byli u viaduktu, necelých devět minut po oznámení, policisté z Obvodního oddělení v Hodkovicích,“ řekla mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Hodkovičtí policisté na nic nečekali, okamžitě dívku stáhli za oblečení zpoza zábradlí zpět na bezpečné místo na silnici. V té době již byli na místě i další policejní hlídky z Českého Dubu, Rychnova a rovněž záchranná služba. „V její péči nakonec dívka skončila, neboť byla ve velmi špatném psychickém stavu,“ dodala mluvčí policie.

A proč chtěla dívka ukončit svůj život? K zoufalému činu se chtěla odhodlat kvůli rozchodu s chlapcem. „Ovšem díky všímavým řidičkám a řidičům, kteří událost oznámili a neméně rychlému a včasnému zásahu policistů se mladou dívku, která má celý život před sebou, podařilo zachránit,“ uzavřela mluvčí.

Foto Dominik Svoboda

Štítky policie, Hodkovice nad Mohelkou, Liberec, Turnov, Český Dub

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladá dívka chtěla ukončit život skokem z mostu, zachránila ji všímavost řidičů a rychlý zásah policie  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.