Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Patnáctiletá Adriana z Liberce je od středy nezvěstná. Policie po ni zatím marně pátrá

Liberečané, důkladně si prohlédněte fotografii téhle patnáctileté dívky z Liberce. Jmenuje se Adriana Lusková a od včerejšího odpoledne po ni pátrá nejen její rodina, ale také policisté. Dívka odešla včera po poledni od své kamarádky v Pavlovicích, do této chvíle ale nedorazila domů a nedala o sobě vědět. Jakékoliv informace o jejím pohybu můžete sdělit policistům na lince 158.

Dívka je nezvěstná od půl druhé odpolední. Od 19:30 je její telefon nedostupný a přestala s matkou komunikovat. „Ihned po přijetí oznámení provedli policisté prověrky v místech možného výskytu dívky, to je v místě trvalého bydliště a jeho blízkém okolí, u kamarádů, v místech vlakových a autobusových nádraží, v nemocnici a podobně Veškerá prozatímní pátrání byla zatím neúspěšná,“ řekla mluvčí policie Vlasta Suchánková.

V době odchodu od kamarádky měla dívka na sobě zimní bundu do pasu barvy šedé, z vnější strany na rukávech a na hrudi zelený pruh, vzorované legíny černo-bílé barvy, hnědé kozačky pod kolena zakončené filcem hnědé barvy.

Dívka je vysoká 164 až 167 centimetrů, má vlasy obarvené na blond, rovné, česané na patku. Poznávacím znamením můžou být spodní zuby, které má mírně křivé, zub trojka vpravo nahoře je vytočený a vyčnívá. V současné době má dočasné čtrnáctidenní tetování na krku a v uchu roztahovák zkroucený do šneku.

Foto Policie ČR

Štítky Liberec, Pavlovice, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Patnáctiletá Adriana z Liberce je od středy nezvěstná. Policie po ni zatím marně pátrá  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.