Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

FOTO: Hasiči vyjížděli během jediného dne ke stovce událostí

Náročný týden zažívají hasiči v Libereckém kraji. Ve středu vyjížděli bezmála stokrát. V průběhu noci trvaly zásahy u popadaných stromů, ale zaměstnaly je i dopravní nehody, při kterých hrozily kamiony převrácením do příkopů.

„Tři jednotky hasičů včera večer vyprošťovaly zapadlý kamion na silnici I/13 ve Cvikově. Další komplikace nastaly na Ralsku, kde uvízly dva kamiony. Za stávajících sněhových podmínek nebylo možné kolosy vytáhnout, komunikace byla proto ještě před půlnocí zcela uzavřena,“ řekla mluvčí hasičů Zdenka Štrauchová. Šlo o silnici II/268, kde se uzavřel úsek dlouhý 6,4 kilometru.

Od dnešní půlnoci do osmé hodiny ranní byli hasiči voláni k jedenácti událostem. Většinou šlo opět o spadlé stromy, které zatarasily komunikace. Hasiči zasahovali na Českolipsku ve Stráži pod Ralskem, Kamenickém Šenově, Ralsku, Brništi , na Semilsku v Troskovicích, na Liberecku v Chrastavě, na Jablonecku v Líšném nebo Železném Brodě.

Foto HZSLK

Štítky Liberecký kraj, Ralsko, Cvikov, okres Česká Lípa, Stráž pod Ralskem, Kamenický Šenov, Brniště, okres Semily, Chrastava, okres Jablonec nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Hasiči vyjížděli během jediného dne ke stovce událostí  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.