Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

FOTO: Na Semilsku se srazil autobus s osobákem. Několik zraněných

Krátce před půl šestou ráno uzavřela vážná nehoda silnici v Bořkově na Semilsku. Srazil se tam autobus s osobním autem. Podle prvních informací bylo na místě šest zraněných lidí a v osobním autě zůstala zaklíněná řidička. U nehody zasahují všechny složky Integrovaného záchranného systému.

"Silnice je z důvodu nehody úplně uzavřena, dopravu policisté odklánějí přes obec Světlou," řekla mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Na místo byli vysláni profesionální hasiči ze Semil a dobrovolná jednotka z Lomnice nad Popelkou. V osobním automobilu byla zaklíněná vážně zraněná řidička, hasiči na její vyproštění použili hydraulické nástroje. V autobuse cestovalo celkem 20 lidí včetně řidiče, 5 lidí utrpělo lehké zranění a hasiči jim poskytli první předlékařskou pomoc. "Jelikož byl autobus namáčknutý na svodidlech, nebylo možné otevřít dveře. Hasiči museli rozbít boční okno a za pomoci nastavovacího žebříku evakuovali lidi z autobusu ven," řekla mluvčí hasičů Zdenka Štrauchová. Pro cestující byla zajištěna náhradní autobusová doprava. Komunikace zůstává ještě po 7. hodině uzavřena.

 

 

Autoři | Foto HZS LK

Štítky okres Semily, automobil, Semily, Lomnice nad Popelkou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Na Semilsku se srazil autobus s osobákem. Několik zraněných  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.