Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Přepadení za bílého dne si vymyslela. Peníze příbuzné skončily v automatech

Čtyřiašedesátiletá žena vychází z trafiky. Je půl druhé odpoledne. V tom k ní přistupuje lupič v kukle, zezadu ji na záda přikládá nůž a chce po ní peníze. Žena mu ze strachu o život dává vše, co má, tedy asi 3300 korun. Lupič pak prchá a zoufalá žena volá policii.

Takhle se měla odehrát 9. ledna loupež za bílého dne v samém centru České Lípy. Jenže policistům to od začátku nehrálo. Proč by někdo ve dne běhal po městě v kukle? „Žena na svém oznámení trvala. Zhruba týdenní vyšetřování ale vyloučilo, že by se něco takového mohlo stát. Maskovaného muže kromě domnělé oběti nikdo neviděl a bezpečnostní kamery ho také nezaznamenaly," uvedla policejní mluvčí Ivana Baláková.

Žena nakonec povolí a policistům přiznává, že si vše vymyslela. "Patřily její blízké příbuzné, která jí peníze svěřila proto, aby jimi na poště zaplatila složenky. V inkriminovaný den s penězi  nešla na poštu, ale do restaurace, kde všechny peníze prohrála v automatech. Potom se bez peněz styděla přijít domů  a  proto si vymyslela historku o přepadení," uvedla mluvčí.

Autoři | Foto

Štítky peníze, Česká Lípa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přepadení za bílého dne si vymyslela. Peníze příbuzné skončily v automatech  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.