Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Bez řidičáku, ale zato se třemi promile. Muž vystřízlivěl v policejní cele

Rum, kontušovka, čert…Takhle nějak asi vypadal sobotní večer jednoho cizince, který přechodně žije na severu Čech. Na tom by asi nebylo nic špatného, kdyby domů neřídil. Přesně to ale udělal a v jablonecké Lipanské ulici u autobusového nádraží ho dvě hodiny po půlnoci zastavili strážníci.

„Strážníci u muže provedli orientační dechovou zkoušku, jejíž výsledná hodnota mluvila za vše, více jak tři promile alkoholu. Nejinak tomu bylo i při opakované zkoušce,“ popsala mluvčí liberecké policie Vladimíra Šrýtrová.

Cizinec ani nezapíral a k popíjení se přiznal. Jedno překvapení ale ještě následovalo. Policisté posléze zjistili, že muž vůbec nemá řidičák. „Poté, co muž v policejní cele vystřízlivěl, sdělili mu policisté z obvodního oddělení Jablonec nad Nisou ve zkráceném přípravném trestním řízení podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky, za který mu nyní hrozí až roční trest odnětí svobody,“ dodala mluvčí.

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky Česko, Jablonec nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bez řidičáku, ale zato se třemi promile. Muž vystřízlivěl v policejní cele  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.