Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Hledají se svědci nehody. Autobusu číslo 26 do cesty vběhlo několik psů

V ulici Generála Svobody došlo v úterý 31. ledna k nehodě. Řidič projíždějícího autobusu číslo 26 musel dupnout na brdu, protože mu do cesty vběhlo několik psů. Jenže při zastavení autobusu se zranila jedna z cestujících. Policisté teď hledají svědky nehody.

K nehodě došlo krátce před 13 hodinou. „Řidič autobusu MHD značky SOR linky číslo 26 vyjížděl z autobusové zastávky, kdy mu mělo po rozjetí do jízdní dráhy vběhnout několik psů. Řidič na to reagoval prudkým brzděním, přičemž došlo k pádu jedné z cestujících, která v autobuse stála a držela se,“ popsala mluvčí liberecké policie Vladimíra Šrýtrová.

Policie nyní hledá svědky, aby zjistila, jak přesně k nehodě došlo. „V autobuse bylo v době nehody více cestujících, obracíme se zejména na ně, aby pomohli policistům s objektivním posouzením celé situace,“ dodala mluvčí.

Případní svědci se mohou přihlásit policistům prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158 nebo přímo na Dopravní inspektorát policie Liberec na číslech 974 466 582 nebo 974 466 251.

Autoři | Foto

Štítky havárie, pes, policie, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

winki winki

Taky jsem několikrát potkal paničky se psy kteří pobíhali volně po cestě. A když jsem je upozornil že pes má být na vodítku tak řekli že na mne zavolají policii. No a když jsem se na policii dotázal jak to vlastně je tak mi odpověděli, tak ty psy jednoduše přejeďte a nebo nás zavolejte. Jaký je Váš názor ?

Pátek, 3. února 2017, 20:53Odpovědět

Hledají se svědci nehody. Autobusu číslo 26 do cesty vběhlo několik psů  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.