Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

U Turnova vjelo auto pod vlak. Nestihlo opustit přejezd včas

Obrovské štěstí měla posádka Passatu, který na železničním přejezdu nedaleko obce Přepeře u Turnova dnes po půl třetí vjel přímo pod projíždějící vlak. Oběma pasažérům se totiž nic nestalo a vyvázli bez zranění. Ve vlaku v době srážky jelo 60 cestujících, i tady se to obešlo bez zranění. Silnice je uzavřená a probíhá vyšetřování nehody.

Záchranáři na místě nemuseli nikoho ošetřit. „Stav všech cestujících i pasažérů auta si nevyžádal žádné další ošetření,“ řekl mluvčí krajské záchranky Michael Georgiev.

60 cestujících z vlaku poté čekalo na náhradní autobus, který bude pokračovat dál. Výluka by měla trvat asi do půl šesté.

Nyní probíhá vyšetřování nehody. „Silniční úsek, na kterém se dotčený přejezd nachází, je z důvodu vyšetřování nehody do odvolání uzavřen v obou jízdních pruzích,“ řekla mluvčí policie Ivana Baláková.

Auto řídil třiačtyřicetiletý muž a s ním jela spolujezdkyně. „Vlak narazil do zadní části vozidla, které kolejiště v podstatě již opouštělo,“ dodala mluvčí.

Autoři

Štítky Turnov, havárie, Volkswagen Passat, Přepeře

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U Turnova vjelo auto pod vlak. Nestihlo opustit přejezd včas  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.