Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Agresor napadl v Pražské ulici dvě ženy. Skončil v poutech

O pořádný rozruch v centru Liberce se v úterý dopoledne postaral agresivní muž. Ten cestou z náměstí Dr. E. Beneše na Soukeňák stihl kopnout do několika výloh a napadnout několik kolemjdoucích, včetně žen. Plné ruce práce s jeho zadržením měli také přivolaní strážníci městské policie.

Hlídku na místo přivolal jeden z kolemjdoucích. „Na místo byla okamžitě vyslána motorizovaná hlídka a situace byla monitorována s pomocí kamerového systému. Potvrdilo se to, co sděloval oznamovatel,“ řekla mluvčí strážníků Daniela Bušková.

Agresor scházel Pražskou ulicí, obtěžoval okolí a dokonce uhodil dvě náhodně kolemjdoucí ženy. „Motorizovaná hlídka zadržela muže na Soukenném náměstí, kde byl omezen na osobní svobodě a předán Policii ČR pro podezření z trestného činu výtržnictví,“ dodala mluvčí. Podle ní se jednalo o "známou firmu." Toho samého muže již tento měsíc strážníci předávali policii pro podezření z jiného trestného činu.

Štítky Liberec, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Agresor napadl v Pražské ulici dvě ženy. Skončil v poutech  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.