Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Agresivní zloděj napadl strážníka. Teď mu hrozí vězení

Krádež, výtržnictví, násilí proti úřední osobě. To je výpis trestných činů, kterých se během pár minut dopustil devětačtyřicetiletý Liberečák. Ten vzal před týdnem doslova útokem drogerii v Liliové ulici v Liberci. Nejenže za „pět prstů“ nakoupil, rozhodl se ale také zaútočit na prodavačku, ostrahu i strážníky.

„Muž přišel v dopoledních hodinách do prodejny, kde odcizil osmnáct řasenek Max Factor za více jak pět tisíc korun. Za řasenky nechtěl rozhodně platit a prošel pokladnami bez placení,“ popsala počátek celého konfliktu mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Ještě ten samý den se zloděj do drogerie vrátil, aby s obsluhou „srovnal účty.“ Nejprve vulgárně zaútočil na prodavačku, poté na ostrahu a následně i na přivolané strážníky. „Strážník po muži požadoval, aby se zklidnil a prokázal svoji totožnost. Celý incident vyvrcholil tím, že muž nakonec vyhrožoval strážníkovi likvidací u městské policie a fyzicky jej strkáním rukama a lokty do hrudi napadl,“ dodala mluvčí. K žádnému zranění naštěstí nedošlo.

Chmaták si svým agresivním chováním slušně zavařil. Případ nyní řeší kriminální policie, která ho obvinila ze tří trestných činů. Ve vězení by si za to mohl odsedět až čtyři roky.

Štítky Liberec, Max Factor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Agresivní zloděj napadl strážníka. Teď mu hrozí vězení  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.