Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Policie dopadla muže, který postřelil barmana v Hejnicích

Jen díky pomoci veřejnosti se policistům podařilo dopadnout muže, který minulý týden postřelil barmana v hejnickém baru 777. V rukou policistů skončil teprve dvaadvacetiletý mladík z Liberecka, kterého usvědčily záběry z bezpečnostní kamery. Za těžké poranění barmana si může ve vězení odsedět až dvanáct let.

„Veřejnost velice aktivně a se zájmem spolupracovala. Ihned po odvysílání záběrů, ale i následující dny,  jsme přijali desítky poznatků od diváků, které jsme velice důkladně prověřovali. Tyto poznatky od veřejnosti nás dovedli až k osobě možného podezřelého, který měl postřelit barmana v Hejnicích,“ sdělila dnes ráno mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Mladík do baru přišel ve středu kolem půl jedenácté v noci. Muž nejprve předstíral, že si přišel zahrát na výherní automaty, dlouho se ale nezdržel a odešel ven. Vzápětí se však do baru vrátil a na čtyřiadvacetiletého barmana namířil krátkou střelnou zbraň.

„Přitom od něj žádal peníze. Poté, co mu mladík odmítl vyhovět, vystřelil na něj z bezprostřední blízkosti a způsobil mu velmi vážné, život ohrožující zranění. Lupič pak z místa činu uprchl, aniž by tu cokoliv odcizil,“ popsala mluvčí policie Ivana Baláková.

V následujících hodinách musí soud rozhodnout o tom, zda střelce za loupež a nedovolené ozbrojování pošle do vazby.

Štítky policie, Hejnice, Liberecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie dopadla muže, který postřelil barmana v Hejnicích  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.