Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

V Habarticích přejel traktor muže, na místě zemřel

Život muže si vyžádala tragická nehoda, ke které došlo dnes v půl jedenácté v Habarticích u restaurace Zámecký dvůr. Podle prvních informací mu měl hlavu přejet traktor. Informace zdravotnické záchranné služby hovoří o tom, že přejetý muž nejevil známky života už před příjezdem sanity.

"Utrpěl zranění neslučitelná se životem, lékař mohl konstatovat jen smrt," uvedla mluvčí krajské záchranky Lenka Markovičová.

Tragická nehoda se stala zhruba v 10:30 ve dvoře zemědělského areálu, z něhož vyjížděl traktor. "Při tom poryv větru přivřel vrata, která narazila do mulčovacího zařízení za traktorem a odrazila jej na zeď. Bohužel se poblíž pohyboval 58letý muž, kterého závěsné zařízení přitlačilo ke zdi budovy," uvedla krajská mluvčí policie Vlasta Suchánková. Podle ní zatím nevědí, zda už zranění způsobená mulčovacím zařízením nebyla smrtelná. "To budeme vědět až po soudní pitvě," nastínila.

Řidič traktoru ale zřejmě o muži nevěděl. Aby mohl vyjet z vrat, musel nejprve srovnat traktor s mulčovacím zařízením a začal couvat. Při tom přejel přes ležící tělo. Dechová zkouška na alkohol u řidiče traktoru byla negativní. Okolnosti nehody budou s ohledem na smrt muže prověřovat kriminalisté.

Napsal Michael Daněk a ČTK

Štítky traktor, Habartice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Habarticích přejel traktor muže, na místě zemřel  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.