Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

V Oldřichově na Hranicích hořel dům, jeden člověk se popálil

Čtyři hasičské jednotky v sobotu odpoledne zasahovaly v Oldřichově na Hranicích, kde hořel rodinný dům. Záchranná služba musela převézt do nemocnice mladíka, který se popálil na dvaceti procentech těla. Podle nepotvrzených informací byl agresivní a mohl být pod vlivem drog.

"Muž utrpěl popáleniny prvního a druhého stupně na dvaceti procentech těla. Při požáru se navíc nadýchal kouře," popsala mluvčí krajské záchranky Lenka Markovičová. Mladíka převezla záchranná služba na traumatologii liberecké nemocnice. 

Společně s libereckými profesionály na místo vyjeli dobrovolníci z Hrádku nad Nisou, Dolního Sedla a Chotyně. "Pro lepší orientaci v objektu a vyhledávání skrytých ohnisek hasiči využívali termokameru. Aby byla zvýšena viditelnost a odvětrání jednotlivých místností, byla nasazena přetlaková ventilace. I přes toto opatření došlo k úhynu velkého papouška," shrnul velitel hrádeckých hasičů Jaromír Mottl. Příčina požáru zůstává v šetření.

Štítky Krajská nemocnice Liberec, Hrádek nad Nisou, Chotyně, Dolní Sedlo, hranice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Oldřichově na Hranicích hořel dům, jeden člověk se popálil  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.