Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Aneta z Liberce se ztratila při venčení psa. Nepotkal ji někdo?

Aneta Adamová. Tahle patnáctiletá dívka z Liberce je od pondělního večera nezvěstná. Kolem osmé hodiny večerní šla venčit psa, z procházky se ale nevrátila. Teď po ní čtyři dny pátrají policisté. V jejich pátrání jim můžete pomoci i vy. Nepoznáváte tuto dívku? Víte, kde se pohybuje? Pokud ano, volejte linku 158.

„Mohla by se pohybovat ve společnosti svého přítele,“ řekla mluvčí policie Ivana Baláková. Její psa domů druhý dne dovedl její kamarád.

Při odchodu měla na sobě sportovní šusťákovou bundu černé barvy, na zip, značky Puma, k tomu ještě jednu sportovní bundu tmavé barvy s bílými rukávy, ve spodní části s kožíškem s vyšitou značkou FB na hrudníku, dále černé tričko s krátkým rukávem a kulatým výstřihem, bílý svetr s dlouhým rukávem, černé kotníčkové boty na tkaničky značky Nike s tyrkysovým kožíškem.

Na krku měla dva řetízky - jeden s modrým kamenem a druhý s přívěskem ve tvaru srdíčka s bílými zirkony. V uších náušnice ve tvaru růže - každou jiné barvy.

Štítky pes, Liberec, Nike

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Aneta z Liberce se ztratila při venčení psa. Nepotkal ji někdo?  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.