Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Auto na Malém náměstí v centru města srazilo chodce

K nepříjemné dopravní nehodě došlo ve čtvrtek ráno v centru Liberce. Na přechodu na Malém náměstí srazilo auto právě přecházejícího muže. Zraněného odvezla sanitka na libereckou traumatologii. Okolnosti nehody vyšetřují policisté.

"Přivolaní policisté na místě události zjistili, že zde došlo ke střetu 80letého chodce s osobním motorovým vozidlem v okamžiku, kdy senior přecházel vozovku z levé strany přijíždějícího vozidla," uvedla mluvčí liberecké policie Dagmar Sochorová.

Nehoda se stala krátce po půl osmé. „Muže se středně těžkým zraněním hlavy a poraněním horní končetiny převezli záchranáři na traumatologii do liberecké nemocnice,“ upřesnila mluvčí liberecké záchranky Lenka Markovičová.

K nehodě došlo na Malém náměstí, tedy za Sokolovským náměstí u Křížového kostela. Alkohol u řidiče vozidla byl vyloučen na místě provedenou dechovou zkouškou, která měla negativní výsledek. "Míra zavinění obou účastníku dopravní nehody je předmětem probíhajícího šetření," doplnila Sochorová.

Autoři

Štítky Liberec, Krajská nemocnice Liberec, Malé náměstí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Auto na Malém náměstí v centru města srazilo chodce  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.