Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Z městského autobusu vypadla žena. Řidič nezavřel včas dveře

Zhruba přes měsícem jsme vás informovali o nehodě, kdy autobus rozdrtil dívce z Vratislavic nárt. Od další nešťastné události nebylo daleko ani ve čtvrtek odpoledne v ulici České Mládeže. Řidič městského autobusu se rozjel s otevřenými dveřmi v moment, kdy z autobusu vystupovala ještě jedna cestující. Ta vypadla na chodník.

„Ve chvíli, kdy řidič zjistil, co se stalo, zastavil a šel se podívat, zda není žena zraněná. Ta ošetření odmítla a řidič tedy pokračoval dále ve své jízdě,“ řekla mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Čtěte také: Rozdrcený nárt dívky přejeté autobusem se hojí dobře

Nehoda se ale neobešla bez zranění. Osmapadesátileté ženě se po chvíli přitížilo a přivolala si záchrannou službu. Ta ji s lehkým poraněním převezla do liberecké nemocnice.

O případ se ještě ten den začala zajímat policie. „Policisté podrobili jak řidiče autobusu, tak zraněnou cestující orientačním dechovým zkouškám na alkohol, jejichž výsledky byly v obou případech negativní,“ doplnila mluvčí policie.

Nehoda zůstává v šetření dopravních policistů. Vzhledem k tomu, že v době kdy policisté prováděli ohledání místa nehody, se již na místě nenacházeli žádní svědci, obrací se dopravní policisté na veřejnost, zda se najdou cestující z uvedeného autobusu, či kolemjdoucí lidé, kteří tuto nehodu viděli a byli by ochotni podat svědectví. V případě, že se najdou případní svědci, je možné informace sdělit na bezplatnou tísňovou linku 158.

Štítky policie, Liberec XXX-Vratislavice nad Nisou, Krajská nemocnice Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Z městského autobusu vypadla žena. Řidič nezavřel včas dveře  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.