Počasí dnes16 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Bál se, že se nedostane domů, říká maminka pohřešovaného

Dobře se podívejte na fotografii tohoto mladíka. Nepoznáváte ho? Je dost možné, že se pohybuje v centru Liberce a svým útěkem z diagnostického ústavu přidělává vrásky na čele především rodičům. Marián Mierny je pohřešován už šestým dnem. V neděli utekl z libereckého diagnsťáku a od té doby se nikomu nehlásí.

„Kdyby aspoň napsal na facebooku, že je v pořádku a že mu nic nechybí,“ posteskla si jeho maminka Michala Mierná. Podle ní nechal v diagnostickém ústavu mobil i veškeré osobní věci.

Marián neutkl poprvé. Takhle dlouhou však na útěku ještě nebyl. „Podle všeho se lekl slov paní ředitelky, která mu řekla, že se nedostane na podmínku domů,“ řekla maminka.

Informací o jeho pohybu příliš není. Naposledy byl spatřen v pondělí ve skateparku. „Nejspíš spí u někoho z kamarádů. Bojím se, aby někde nepáchal nějakou trestnou činnost. Jeho kamarádi nepatří zrovna mezi vzorné,“ uzavřela Michaela Mierná.

V den útěku měl na sobě žlutou mikinu, černo-šedivou mikinu s kapucí a černé tepláky. Patnáctiletý Marián je vysoký 173 centimetrů a je hubené postavy. Má hnědé vlasy a oči. Jakékoliv informace o jeho pohybu můžete předat policistům na lince 158.

Štítky Liberec, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bál se, že se nedostane domů, říká maminka pohřešovaného  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.