Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Benzinku v Rynolticích okupoval zloděj. Ukradl kola z návěsu

Ukradená autorádia, poklice z kol nebo antény. To všechno tu už bylo. Ukrást kola z návěsu kamionu u čerpací stanice s nonstop provozem, to chce už velký um. Jaké překvapení čekalo v neděli na řidiče kamionu, kterému volal kolega, že má návěs bez dvou kol. Škoda, kterou zloděj způsobil, je několik desítek tisíc korun.

„Jedná se o originální výrobky firmy GoodYear. Návěs je v užívání teprve třetí měsíc a hodnotu odcizených kol odhaduje zaměstnanec poškozené  firmy na 50 tisíc korun,“ shrnula mluvčí policie Ivana Baláková.

Podle policistů je zřejmé, že zloděj kola odmontoval odborně, protože vozidlo přitom nijak nepoškodil. Řidič svůj kamion u benzinky zaparkoval v sobotu kolem sedmé hodiny ranní a o krádeži se dozvěděl následující den kolem šestnácté hodiny.

„Na to, že návěsu chybí kola, ho telefonicky upozornil kolega, který projížděl právě kolem zaparkovaného kamionu. Po pachateli nyní policisté pátrají,“ uzavřela mluvčí.

Štítky Rynoltice, Goodyear

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Benzinku v Rynolticích okupoval zloděj. Ukradl kola z návěsu  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.