Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Kufřík ve Foru odložil zloděj, který řádil ve žlutém autobuse

Ukradený kufřík plný osobních věcí asi nikdy nezaměstnal tolik policistů, jako v pátek. Kvůli podezřele vyhlížejícímu zavazadlu evakuovali v pátek odpoledne více než tisícovku lidí z obchodního centra Forum. Po kufříku přitom v ten samý moment pátrala dívka, která přijela do Liberce autobusem Student Agency a zavazadlo jí kdosi ukradl.

„Kufřík se jí ztratil ze zavazadlového prostoru v autobuse po příjezdu do Liberce. Zloděj tak pravděpodobně cestoval v autobuse s ní,“ řekla Drbně mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Zloděje evidentně zaujala jediná věc, kterou také ukradl. Z kufříku zmizel notebook, mobilu ani osobních věcí si nevšímal. Vyrabované zavazadlo poté odložil ve Foru, čímž pořádně vylekal ostrahu nákupního centra.

Čtěte také: Policie evakuovala Forum kvůli podezřelému kufříku

Strážci poklidného nakupování vyhodnotili situaci jako rizikovou a na místo přivolali policii. Ta z obchodů vyhnala na tisíc nakupujících a stovku zaměstnanců. Po dvouhodinovém čekání se ve Foru objevil také pyrotechnik, který kufřík opatrně otevřel.

„V kufříku nebylo nic, co by mohlo připomínat výbušný nástražný systém,“ potvrdila v pátek mluvčí policie Ivana Baláková.

Na pořádný problém má tak zaděláno zloděj, který kufřík ze žlutého autobusu ukradl. Nejen, že si polepšil o notebook, který mu nepatřil, zaměstnal také desítky policistů, strážníků a hasičů.

Štítky kufr, zavazadlo, fórum, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kufřík ve Foru odložil zloděj, který řádil ve žlutém autobuse  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.