Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 17. dubna 2024  |  Svátek má Rudolf
Bez reklam

Bytař se před ostrahou a policisty schovával v podkroví domu

Až dva roky za mřížemi teď hrozí osmadvacetiletému muži z Liberce, který v noci ze soboty na neděli vykradl kanceláře v Moskevské ulici v Liberci. Muže při nočním vloupání vyrušila ostraha, která ho zahnala do posledního patra domu. Pro policisty pak nebylo problémem recidivistu dopadnout.

Zkušený zloděj se do objektu vloupal nad ránem, kolem čtvrté hodiny si udělal cestu do kanceláří kamenem, který prohodil výlohou. „Uvnitř vypáčil dveře a těmi se poté dostal do kanceláře, ze které odcizil notebook a mobilní telefon. Tyto věci si uložil do brašny též vzaté v kanceláři,“ popsala mluvčí policie Dagmar Sochorová.

V té době mu už byla v patách ostraha, před kterou se zloděj schoval do posledního patra domu, kde ho poté policie zadržela. Přesto, že nic nestihl ukrást, hrozí mu až dva roky za mřížemi. „Svým jednáním podezřelý způsobil škodu ve výši 26 900 korun a skutku se dopustil i přesto, že byl rozsudkem Okresního soudu v Liberci za takový čin v uplynulých třech letech potrestán,“ uzavřela mluvčí.

Štítky dům, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bytař se před ostrahou a policisty schovával v podkroví domu  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.