Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Chodkyni srazilo u Delty auto. Řidič nejspíš ze strachu ujel

Nehod, od kterých viník ujíždí, stále přibývá. Policisté se opět obrací na veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání po řidiči auta, které porazilo 27. listopadu chodkyni u Delty. Žena se při střetu zranila, řidiče to nejspíš nezajímalo, když od nehody ujel. Policie se proto ptá: Nepohybovali jste se ten den kolem čtvrté hodiny v okolí Delty?

„Žena přecházela ve směru od obchodního domu Delta do ulice Moskevská,“ popsala mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová a doplnila: „Při nehodě žena utrpěla lehké zranění v pravé části těla. Neznámý řidič se neobtěžoval zastavit a z místa nehody ujel, aniž by ženě poskytl první pomoc.“

Proč řidič od nehody v centru města ujel není jasné Policisté nevylučují možnost, že byl pod vlivem alkoholu. „Vzhledem k tomu, že dopravní policisté stále neznají totožnost řidiče, který ženu srazil, obrací se proto o pomoc na občany, kteří mohli v danou dobu být přítomni,“ dodala závěrem mluvčí. 

Pokud můžete pomoci svým svědectvím, můžete volat na bezplatnou linku 158 nebo přímo dopravním policistům na čísla 974 466 582  nebo  974 466 251.

Štítky havárie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chodkyni srazilo u Delty auto. Řidič nejspíš ze strachu ujel  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.