Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Chtěl ublížit známé. Naboural se jí proto do emailu

Krušné chvilky si zažila díky svému známému třicetiletá žena z Českolipska se svou nezletilou dcerou. Její jednačtyřicetiletý kamarád z Prahy se jí snažil v očích veřejnosti znemožnit způsobem, který nemá obdoby. Ženě se naboural do jejího emailu a poté z něj posílal zprávy s citlivým obsahem.

„Co ho k takové nenávisti vůči ní přivedlo, zatím přesně nevíme. Jisté je, že se v červnu loňského roku naboural do její emailové schránky, ze které pak jejím jménem zaslal zprávu vedení základní školy, kam docházela její nezletilá dcera,“ vysvětluje mluvčí policie Ivana Baláková.

Ve zprávě omlouval dcery nepřítomnost ve škole, kterou odůvodňoval kožní nemocí. Tu na ní měla přenést její matka. „Měla se prý nakazit od jednoho zákazníka. Na závěr žena doporučuje pedagogům, aby zkontrolovali žáky,“ doplňuje mluvčí.

Tím ale jeho msta nekončila. Podobný vzkaz poslal také na odbor sociálních věcí. V něm informoval o tom, že je žena silná alkoholička a zanedbává výchovů svých dvou dětí. Úředníci proto provedli kontrolu, při které nenašli žádné pochybení.

„Vyšetřování policisty dovedlo až k jednačtyřicetiletému Pražanovi. Obviněný se sice ke své trestné činnosti zatím nepřiznal, nicméně všechny zajištěné důkazy hovoří proti němu. Má tak velmi reálnou šanci, že ho soudce pošle až na jeden rok za mříže,“ uzavírá Ivana Baláková.

Štítky Praha, okres Česká Lípa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chtěl ublížit známé. Naboural se jí proto do emailu  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.