Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Chtěl znásilnit ženu, ta o něj típla zapálenou cigaretu

Přímo v centru Liberce zaútočil v neděli večer neznámý muž na procházející ženu. Ta zareagovala velmi rychle, o násilníkův zátylek típla zapálenou cigaretu a popálený muž se dal na útěk. Žena tak unikla znásilnění, po neznámém útočníkovi nyní pátrá liberecká policie.

Devětatřicetiletá žena šla po osmé hodině večer ze zaměstnání domů ulicí U Nisy, kde také k napadení došlo. „Muž se ženy zeptal, zda by nechtěla sex za peníze. Ve chvíli, kdy mu žena dala najevo, jestli se nezbláznil a chtěla pokračovat dál v cestě, natlačil ji k plotu a pokusil se ji znásilnit,“ popsala mluvčí liberecké policie Vladimíra Šrýtrová.

Jenže žena se ubránila a útočník se dal na útěk směrem do centra. „Ženě tak díky jejímu silnému křiku přispěchal na pomoc z nedalekého parku nějaký muž, který ji doprovodil až na nejbližší tramvajovou zastávku, tj. v ulici Na Rybníčku. Žena naštěstí neutrpěla žádné zranění, avšak traumatizující zážitek v ní zakoření na hodně dlouhou dobu,“ dodala Šrýtrová.

Popis pachatele

Hovořil česky, bez cizího přízvuku, bez vady a žádného výrazného zabarvení, věk okolo 40 let, výšky kolem 170 cm, nebyl silné postavy, měl širší ramena, tmavší typ, s největší pravděpodobností oholen

Autoři

Štítky Liberec, Lužická Nisa, cigareta

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chtěl znásilnit ženu, ta o něj típla zapálenou cigaretu  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.