Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Chumelí a bourá se. Silnice jsou od rána plné nehod

Vytrvalé a silné sněžení od rána notně komplikuje dopravu po celém Libereckém kraji. Hasiči už zasahovali u řady nehod. Na zlepšení to zatím moc nevypadá, jediná rada je být opatrný a nikam nepospíchat.



Ráno v 6:38 hodin zasahovali hasiči u nehody v části obce Kozákov na Semilsku, kde sjel osobní automobil pod břeh. K vyproštění semilským hasičům pomohl automobilový jeřáb drážních hasičů. „Po vytažení na komunikaci bylo auto naloženo na vůz odtahové služby,“ popsala mluvčí hasičů Zdenka Štrauchová.

V 8:57 hodin vyjížděli k nehodě tanvaldští profesionálové, a to do Lučan nad Nisou. Zde se střetlo osobní auto s dodávkou. Událost se obešla bez zranění.

U další z nehod zasahovali jilemničtí profesionální hasiči. Ti byli přivoláni v 9:03 hodin přes tísňovou linku 112 do části obce Hrabačov. „Řidička skončila s osobním automobilem Opel Corsa v říčce Jizerka. Žena neutrpěla žádné zranění. Hasiči provedli protipožární opatření a opět s pomocí jeřábu drážních hasičů vůz vytáhli. K úniku provozních náplní nedošlo,“ upřesnila Štrauchová.

Po 12. hodině vyrazili do terénu také jablonečtí profesionálové, kteří jeli k zapadlému autobusu v příkopě. Událost se stala v sídelní jednotce Bramberk.

Napsala redakce

Řidiči na sněhu bourají

Pondělí, 5. ledna 2015, 14:31

Nehody 5. ledna
Nehody 5. ledna

Štítky havárie, automobil, Liberecký kraj, okres Semily, Kozákov, Lučany nad Nisou, Hrabačov, Opel Corsa, Jizerské hory

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chumelí a bourá se. Silnice jsou od rána plné nehod  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.