Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Cizinec se oháněl v Lidlu nožem. Policie ho chytla na louce

Horké chvilky zažila „na dušičky“ zaměstnankyně frýdlantského Lidlu. Odpoledne zamířil do obchodu šestadvacetiletý cizinec, který rozhodně nechtěl za svůj nákup v hodnotě 2 tisíce korun platit. Na prodavačku navíc vytáhl nůž, což mu později u soudu může značně zkomplikovat situaci.

„Muž vyčkával, až půjde nějaký zákazník dovnitř prodejny, aby mohl v danou chvíli projít směrem ven, aniž by musel projít se zbožím přes pokladny. Jeho podivného počínání si však všimli zaměstnanci prodejny a znemožnili muži cestu ven uzamčením vstupních dveří,“ popsala mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Uzamčení v prodejně muže rozzuřilo tak, že vytáhl nůž a začal s ním vyhrožovat prodavačce. Ta ze strachu o život dveře raději otevřela. Jeho útěk ale netrval dlouho.

„Muže zadržela až policejní hlídka za Frýdlantem ve směru na Nové Město pod Smrkem, kde se před policisty schovával na louce. Při širším ohledání místa se frýdlantským policistům podařil zajistit i nůž,“ dodala mluvčí policie.

Kriminalisté muže obvinili z vydírání a zároveň podali soudu podnět na vazební stíhání. Muži, který je podle svých slov v tíživé finanční situaci, hrozí až osm let ve vězení.

Místo události


Zvětšit mapu

Štítky Lidl, policie, Frýdlant, Nové Město pod Smrkem

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cizinec se oháněl v Lidlu nožem. Policie ho chytla na louce  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.