Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Další poničené BMW v Liberci. Vandal mu tentokrát rozbil okna

Řádí v Liberci závistivý vandal nebo jde o pouhou náhodu? Ve čtvrtek nad ránem kdosi zaútočil na zaparkované luxusní BMW X5 v ulici Svobody na Harcově. U auta kamenem rozbil čelní a pravé boční okno. Škoda je majitelem vyčíslena na 12 tisíc korun.

„Pachatel do předního čelního a pravého bočního skla uhodil kamenem celkem patnáctkrát. Zda to byl pouhý vandal nebo šlo o osobní mstu, v tuto chvíli netuší ani majitel vozu,“ popsala mluvčí policie Ivana Baláková.

Nejde přitom o jediný takový případ. Zhruba před půl rokem někdo poničil další luxusní auta. Vandal si vybral za svůj cíl Volkswagen Touran v ulici Na Žižkově. Během půl hodiny na něm způsobil škodu za osm tisíc korun, když na autě poškrábal lak. K incidentu došlo na parkovišti u místního Penny Marketu.

K třetímu případu došlo jen o pár hodin později. Tentokrát si vandal vyčíhl luxusní BMW, které měl majitel zaparkované v lese mezi ulicí Krajní a částí Horní Podhájí. Škoda na autě je po jeho nájezdu obrovská. Oprava laku vyšla na 150 tisíc korun.

Štítky Liberec, BMW, okno, BMW X5, Penny Market, Volkswagen Touran, Žižkov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Další poničené BMW v Liberci. Vandal mu tentokrát rozbil okna  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.