Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Další pozdvižení v Rochlici. Opilý mladík balancoval na střeše

Neuplynulo ani čtyřiadvacet hodin od pátečního požáru na sídlišti v Rochlici a hasiči museli opět zasahovat téměř na stejném místě. Přímo v ulici Dobiášova rozmlouvali v sobotu večer společně s policisty pokus o sebevraždu mladému dvaadvacetiletému muži, který se pohyboval na střeše panelového domu.

Na místo byly přivolání policisté, včetně vyjednavače, hasiči i záchranáři. „K panelovému domu dorazili jako první policisté z hlídkové služby, kteří pak spolu s hasiči zjišťovali přístupové cesty na střechu panelového domu,“ řekla mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Na střechu za mladým mužem se pak vydala dvojice policistů z hlídkové služby spolu s hasičem. Jeden z policistů se ukryl za ventilační šachtou, druhý, spolu s hasičem, se snažili s mladíkem navázat kontakt a zároveň odlákat od okraje  střechy.

„Nebylo to vůbec snadné, mladík byl apatický a nechtěl komunikovat. Pak se ale podařilo s mladíkem kontakt navázat a při rozhovoru ho dostat do bezpečné vzdálenosti od okraje střechy. V tu chvíli se přidal i policista, který byl v pozadí a spolu s kolegou mladíka pomocí donucovacích prostředků zpacifikovali,“ dodala mluvčí. Mladík sice utrpěl pár oděrek, ale policisté mu zachránili život.

Co muže k zoufalému pokusu vedlo? V první řadě rozchod s přítelkyní, ze kterého se chtěl vzpamatovat za pomoci alkoholu. V krvi měl přes 2 promile alkoholu.

Štítky střecha, Liberec VI-Rochlice, panelový dům

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Další pozdvižení v Rochlici. Opilý mladík balancoval na střeše  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.