Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Další sražený chodec. Tentokrát v ulici Generála Svobody

Není to tak dlouho, kdy jsme vás informovali o nehodě v Zahradní ulici, kde projíždějící osobní automobil srazil chlapce přecházejícího po přechodu. Další podobná nehoda zaměstnala záchranáře dnes po jedné hodině odpolední v ulici Generála Svobody v Liberci.

Devítiletého chlapce přecházejícího po přechodu srazilo hned vedle Merkuru projíždějící osobní auto. Školáka musela převézt do liberecké nemocnice záchranná služba. „Chlapec utrpěl při nehodě zlomeninu nohy,“ popsala mluvčí krajské záchranky Lenka Markovičová.

K podobné nehodě došlo před dvěma týdny v Zahradní ulici, kde sedmiletého školáka porazilo osobní auto. Chlapce musela do nemocnice převézt záchranná služba. Řidič osobního automobilu školáka na přechodu přehlédl.

„Sedmatřicetiletý řidič osobního vozidla, který projížděl po Zahradní ulici v Liberci směrem k ulici Londýnská, nesledoval dění před sebou. Důsledkem toho přehlédl po přechodu pro chodce přecházejícího sedmiletého chlapce a střetl se s ním,“ dodala policejní mluvčí Ivana Baláková.

Mladík měl velké štěstí. Při střetu s autem neutrpěl vážná poranění. „Chlapce jsme převezli na chirurgii s otřesem mozku,“ doplnil ředitel krajské záchranky Stanislav Mackovík.

Štítky nehoda, Liberec, havárie, automobil, Krajská nemocnice Liberec, Stanislav Mackovík

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Další sražený chodec. Tentokrát v ulici Generála Svobody  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.