Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Dej sem ten kočárek! Maminka stihla jen vyndat dítě

Co všechno se dá zažít v centru Liberce? Rozpovídat by se mohla maminka, která přišla o svůj kočárek nedaleko Fügnerky. A to v něm měla dítě! Jak je to možné, ptáte se? Mladou maminku z ničeho nic napadla jiná žena s tím, že je kočárek její a ať jí ho okamžitě dá. Otřesená maminka stihla miminko vyndat a bylo.

Tohle se stalo v úterý odpoledne. Strážníkům to přišel nahlásit tatínek dítěte. „Uvedl, že neznámá žena ji na ulici začala napadat, že kočárek je její. Matka si stihla z kočárku vzít své dítě a peněženku, a neznámá žena s kočárkem odešla,“ popsala mluvčí strážníků Daniela Bušková.

Případ teď řeší státní policie.

Autoři

Štítky fügnerka, kočárek, krádež, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čert Luciferus

No už jsem to taky viděl, u kamaráda se do baráku snažili vlízt cikorky a do rána byl z chodby u bytu měsíc starý kočárek za 20 tisic fuč. Jeho žena kočárek pak poznala u jiné maminky, ta jej koupila od neznámého muže za 3 tisíce. Policii vůbec nevadilo, že mohla dokladem o nákupu prokázat že to je její majetek, dokonce ji doma zůstalo příslušenství a nová majitelka neměla ani doklad, ani příslušenství a stejně se kočárek nevrátil k majiteli. Tak proč si ho takhle bez papírování, nervů a dalšího nevzít zpět.

Sobota, 8. března 2014, 09:10Odpovědět

David Hladký

Dobrý zas hlavně svedem vše na cigány néé ...

Pátek, 7. března 2014, 18:43Odpovědět

Cherry Sheen

vsude samý svině!!!!at uz s tim neco udelaj všudše se lidi okrádaj banda ciganu zmlati malyho kluka protože nema cigaro.... nikdo s tim nic neudelá!!!!!!!!!!!!!!!

Pátek, 7. března 2014, 16:32Odpovědět

Dej sem ten kočárek! Maminka stihla jen vyndat dítě  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.