Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Dezorientovanou seniorku hledali policisté po celém Liberci

„Drbno, co se děje u Fora? Všude jsou policajti. Nevíš, co dělají u kulturáku?“ Nejedna taková zpráva dorazila v pondělí večer do redakční pošty. Liberecká Drbna proto zjistila, co že se v centru města dělo. Na pondělní večer bylo v okolí obchodního centra Forum skutečně rušněji, než obvykle.

Policisté do nočních hodin pátrali po jednasedmdesátileté seniorce, která po jedné hodině odpolední odešla ze zaparkovaného auta v obchodním centru Forum. „To na parkovišti zaparkoval její manžel. Když se po půl hodině vrátil, žena byla pryč,“ popsala Drbně mluvčí policie Jana Světlá.

Manžel ženy, která trpí alzheimerovou chorobou, se okamžitě obrátil na policisty s žádostí o pomoc při pátrání. To probíhalo po celém centru města, dlouhou dobu však bez výsledku.

Oddechnout si všichni mohli až v pozdních večerních hodinách. Po půl jedenácté policisté ženu vypátrali v centru města. Dezorientovaná seniorka naštěstí při celodenním bloudění městem neutrpěla žádné zranění.

Štítky Liberec, centrum města

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dezorientovanou seniorku hledali policisté po celém Liberci  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.