Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

U Vlčetína zasahoval vrtulník záchranářů, srazila se dvě auta

Nejspíš rychlá jízda byla příčinou sobotní nehody dvou luxusních automobilů ve Vlčetíně nedaleko Českého Dubu. Na místě zasahovala letecká záchranná služba, která do liberecké nemocnice transportovala poraněnou pasažérku.

"Žena skončila na tramtatologii s poraněním hlavy a hrudníku. Při transportu byla při vědomí," popsal ředitel krajské záchranné služby Stanislav Mackovík. Nehoda zůstává v šetření dopravních policistů. 

Se stoupajícími teplotami přibývá i úrazů domácích kutilů. Jeden takový dnes skončil v liberecké nemocnici s poraněním hrudní páteře. Muž z Hvězdova na Českolipsku totiž spadl ze střechy svého domu. 

Naopak na druhém konci Libereckého kraje zdravotníci zachraňovali život čtyřiadvacetiletého muže. Mladík při sledování fotbalu v Košťálově na Semilsku upadal do bezvědomí. I jeho záchranáři transportovali do liberecké nemocnice. 

Štítky liberec, vlčetín, záchranka, nehoda, Krajská nemocnice Liberec, Český Dub, Stanislav Mackovík, okres Česká Lípa, Liberecký kraj, okres Semily, Košťálov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U Vlčetína zasahoval vrtulník záchranářů, srazila se dvě auta  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.