Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Dvě čerstvě plnoleté dívky skončily o víkendu na záchytce

Hned dvě silně opilé slečny skončily o uplynulém víkendu na liberecké záchytce. Obě přebraly natolik, že nebyly schopné chodit po svých. Noc tak strávily v jednom z nejdražších noclehů v Liberci pod dozorem lékařů.

 

Na první z dvojice upozornil v pátek v noci jeden z taxikářů. „Tu odvážel kolem druhé hodiny do ulice Jeřmanická a po jejím vystoupení si všiml, že dívka si lehla uprostřed komunikace kde zůstala ležet. Při příjezdu hlídky devatenáctiletá dívka zvracela a nebyla schopna pohybu,“ popsala mluvčí strážníků Daniela Bušková. Strážníci přivolali záchrannou službu, která ji převezla na protialkoholní záchytnou stanici.

Nepříjemné probuzení čekalo také na osmnáctiletou dívku. Ta byla se svými kamarády v sobotu před půlnocí v centru města, ale pro opilost nemohla chodit a ležela na ulici. „I ona skončila na protialkoholní záchytné stanici v Liberci,“ dodala mluvčí.

Štítky záchytka, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dvě čerstvě plnoleté dívky skončily o víkendu na záchytce  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.