Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Dvojici cizinců dopadla policie při odčerpávání nafty z kamionu

Na poslední výlet do České republiky asi nezapomene dvojice cizinců, které chytla policie přímo při krádeži nafty z kamionu. Třiadvacetiletý muž se svým o deset let starším komplicem vyrazili před několika dny pro naftu „za pět prstů“ na Grabštejn. K jejich smůle je ale při činu zadržela hlídka policie.

„Muži si vyhlédli před objektem bývalé restaurace nákladní vozidlo Volvo červené barvy, u kterého následně poškodili palivovou nádrž,“ popsala mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Zloději si z nádrže postupně odčerpali sedmdesát litrů nafty. V moment překvapení, kdy na místo dorazili policisté, měli muži u sebe kanystry o obsahu 20 litrů. Další kanystr s naftou měli už naložen ve svém osobním vozidle, se kterým na místo přijeli. Kromě plného kanystru měli ve vozidle dále připravené dva prázdné kanystry, do kterých již nestihli nic načerpat.

„Majiteli vozidla tak odcizením nafty a poškozením vozidla způsobili škodu za patnáct tisíc korun,“ dodala mluvčí. Oběma mužům teď podle ní hrozí až dva roky vězení.

Štítky motorová nafta, policie, Česko, Grabštejn, Volvo Cars

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dvojici cizinců dopadla policie při odčerpávání nafty z kamionu  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.